Ai smartphone si vrei sa stii daca va ploua sau va fi soare?

Publicat in April 28, 2017

Vine weekendul si vrei sa mergi la munte? Oare ploua,  sa stau in oras si sa aleg clubul sambata seara? Capricioasa luna aprilie ne-a invatat cu surprizele, azi e vara, maine luam jachetele si caciula!

Daca ai smartphone si vrei sa afli prognoza meteo, instaleaza-ti una dintre multele aplicatii meteo disponibile. Desi putem alege dintr-o lista lunga aplicatii precum Weather – The Weather Channel, MyRadar Weather Radar or Yahoo Weather, aplicatia AccuWeather (free) este preferata noastra. Usor de folosit, AccuWeather este una dintre cele mai precise aplicatii pentru prognoza meteo. Daca iti activezi locatia pe telefon sau tableta, AccuWeather iti afiseaza vremea in timp real oriunde te afli, “cunoscand” si un numar semnificativ de localitati mici de pe teritoriul Romaniei, nu doar orasele importante.

Aplicatia este extrem de usor de folosit, oferindu-ne informatii despre vreme atat din ora in ora, cat si pentru un interval de 24h, 3 zile sau o luna, sau doar pentru weekend. Pe scurt, ne place!

Inapoi la categorie