Cum sa iti cresti vanzarile pe Instagram

Publicat in December 23, 2015

Instagram a devenit o platforma foarte utila in domeniul marketing-ului. Cu ajutorul ustensilelor potrivite, iti poti creste vanzarile destul de mult, daca alegi sa iti publici produsele pe Instagram.

Dintre toate ustensilele existente, am ales 4 dintre acestea, prin intermediul carora iti poti promova si vinde usor produsele publicate pe aceasta retea de socializare.

 

Inselly

Daca vrei o aplicatie care este usor de folosit si care iti ofera avantajul utilizarii hashtag-urilor, atunci probabil Inselly este o alegere buna pentru tine.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti instalezi aplicatia si apoi sa te inregistrezi cu contul de Instagram. Ulterior, poti incarca pozele produselor pe care le vinzi direct in contul tau de Instagram si sa folosesti hashtag-ul #inselly. Folosirea hashtag-ului te ajuta in doua moduri: in primul rand, potentialii cumparatori te pot gasi prin intermediul hashtag-ului si, in al doilea rand, in acest fel utilizatorii pot sti ca respectivul produs este de vanzare.

Cumparatorii trebuie sa aiba de asemenea aplicatia instalata pentru a putea cumpara prin intermediul Inselly, insa acest lucru este gratis, deci nu este o mare problema. De asemenea, ei pot trimite un mesaj cumparatorului prin aplicatie sau prin website direct.

 

Shopseen

Prin intermediul acestei aplicatii, iti poti sincroniza produsele incarcate pe Instagram pe mai multe platforme de e-commerce, in mod automat, precum Shopify, Etsy, eBay si Woo.

In continuare, Shopseen actualizeaza in mod automat platformele de e-commerce cu produsele pe care le mai adaugi.

Important este ca la fiecare poza incarcata, ce contine produsul oferit spre vanzare, sa specifici pretul de vanzare.

Followerii pot accesa magazinul tau online printr-un link ce trimite catre contul de Shopseen, aflat pe profilul tau de Instagram.  

 

Soldsie

Aceasta aplicatie face posibil cumparatul prin intermedul comentariilor.  Tot ce trebuie sa faci este sa iti instalezi aplicatia (si tu si cumparatorul) si apoi sa o integrezi in Instagram. Ulterior, utilizatorii pot cumpara direct prin aplicatie, comentand “sold” la poza ce contine produsul dorit.

Important este doar sa nu uiti sa mentionezi detalii despre produsele vandute in descriere, precum si pretul acestora.

 

Let’s sell it

La fel ca si aplicatiile precedente, trebuie ca, in primul rand, si tu si cumparatorul sa va instalati aplicatia.

Diferenta este ca produsele, alaturi de descrierea acestora, vor fi incarcate pe Let’s sell it si apoi se vor incarca automat si pe Instagram. Avantajul este ca, prin intermediul aplicatiei, vanzatorii si cumparatorii pot vorbi prin mesaje private si astfel vanzatorul il poate asista pe cumparator in alegerea produsului dorit.

In plus, aplicatia este gratis pentru toata lumea, percepand doar o mica suma atunci cand are loc o vanzare.

Inapoi la categorie