Cele mai bune 5 extensii de Google Chrome pentru Content Marketing

Publicat in December 09, 2015

Ca si specialist de content marketing, este foarte important sa fii cat mai organizat si rabdator. Exista o groaza de instrumente pe care le poti folosi, insa senzatia constanta a celor din domeniu este ca acestea nu sunt indeajuns.

Din fericire, exista cateva extensii de Google Chrome foarte usor de utilizat si care ajuta foarte mult, din punct de vedere al timpului salvat si al eficientei pe care il aduc lucrului. Noi am ales 5 dintre acestea si am decis sa ti le prezentam pe scurt.

 

OneTab

Aceasta aplicatie este foarte utila atunci cand lucrezi ca si specialist de content marketing. Inainte de a scrie continut, ai nevoie de multa inspiratie si, din acest motiv, deschizi foarte multe tab-uri. Atunci cand faci asta, se consuma foarte mult din bateria laptop-ului si, mai ales, din memoria interna a acestuia. Cu siguranta s-a intamplat multora ca laptop-ul sa functioneze mult mai lent atunci cand are mai multe tab-uri deschise.

Cu ajutorul OneTab insa, poti salva toate aceste tab-uri intr-o singura lista, iar consumul de memorie si de baterie este cu mult mai mic. In plus, extensia te ajuta foarte mult si la a fi organizat, avand facilitatea de a putea crea mai multe liste de tab-uri.

 

Grammarly

Aceasta extensie este utila doar celor care scriu in engleza, dar cu toate astea am decis sa o includem pe lista. Prin extensia Grammarly, poti fi sigur ca “cineva” este intotdeauna cu ochii pe tine si iti corecteaza greselile.

Grammarly poate fi folosit pentru a verifica orice continut scris, de la articole si postari pe blog, pana la newslettere si e-mail-uri. Mai mult, extensia este compatibila cu Gmail, Yahoo Mail, Facebook, Twitter, Pinterest, WordPress etc.

 

RiteTag

Dupa ce ai scris un text, vrei ca acesta sa ajunga la cat mai multe persoane. Acest lucru este facilitat, pe retelele sociale, de hashtag-uri. Insa, de multe ori, nu stii care sunt hashtag-urile care atrag cele mai multe persoane. La acest lucru ajuta extensia RiteTag. Aceasta scaneaza textul publicat si propune hashtag-uri potrivite acestuia. De asemenea, ofera informatii cu privire la popularitatea hashtag-urilor respective, care ajuta atunci cand vrei sa alegi un hashtag potrivit continutului tau.

De asemenea, RiteTag propune hashtag-uri si pentru imagini si GIF-uri.

 

DrumUp

Aceasta extensie este considerata una din cele mai bune aplicatii de social media si de content marketing. Ceea ce face este sa caute pe internet continut nou de social media, iar apoi sa iti faca o lista de recomandari de articole recente, pe care le poti impartasi cu alte persoane.

De asemenea, extensia poate fi folosita pentru a programa postari pe social media la anumite ore specificate sau intervale de timp.

 

Meldium

Extensia Meldium este foarte utila, intrucat pastreaza toate conturile de website-uri si de aplicatii pe care le ai (conturi si parole) intr-un singur loc. De asemenea, extensia te logheaza automat pe respectivele site-uri si aplicatii, atunci cand le accesezi.

O alta facilitate este aceea ca, atunci cand angajezi o noua persoana in compania ta, ii poate da acces acesteia direct pe paginile indicate de catre tine.

Inapoi la categorie