Ai Netflix? Foloseste un VPN

Publicat in January 13, 2016

Din 6 ianuarie Netflix este valabil (aproape) in toate tarile, inclusiv Romania. Pentru necunoscatori, Netflix este un serviciu de streaming care iti permite sa vezi filme si seriale de pe orice device.

Fiindca am observat ca mai multi romani se plangeau de libraria limitata valabila la ora actuala, ne-am gandit sa pregatim un mini-articol rapid despre cum poti repara aceasta problema.

Ce este un VPN si de ce ma ajuta?

Un VPN este o retea privata virtuala. Poate fi benefica pentru multe lucruri, incluzand securitatea. Dar, fiindca nu avem timp sa discutam despre toate utilitatile unui VPN, iti lasam o tema pentru acasa

In cazul de fata, vei vrea un VPN ca sa poti accesa Netflix ca si cum ai fi din SUA. Motivul este simplu: cea mai mare librarie este valabila celor care locuiesc acolo. Acest lucru este posibil, fiindca atunci cand esti conectat la acest tip de retea, ai alt IP, si in consecinta, alta locatie geografica din punctul de vedere al unui server. Acest beneficiu este util in orice moment in care dai de continut restrictionat unei locatii geografice. Nu putem recomanda un anume VPN peste altul, dar o simpla cautare Google sigur o sa te ajute in acest sens. In rest, vizionare placuta! :)

Inapoi la categorie