Koding cauta sa elimine lucratul pe localhost

Publicat in May 13, 2015

Koding vine cu o solutie completa pentru programatori. Misiunea serviciului este sa elimine complet lucratul pe local. Cu alte cuvinte, elimina necesitatea de a rula un server local atunci cand vrei sa creezi o aplicatie sau un site in orice CMS. Cel mai important lucru este ca serviciul este gratuit. Astfel, poti crea orice in Cloud si sa nu pierzi timp cu instalarea. In momentul in care vrei sa faci aplicatia ta publica pe un alt server, migrarea va fi rapida si fara batai de cap.

Koding mai vine si cu un IDE foarte frumos, care afirma totalitatea serviciului. La acest IDE este inclus chat-ul in stilul Slack, prin care poti sa vorbesti cu echipa ta pe un canal privat si cu alti developeri pe canalele publice create. 

 

Aplicatii

In principal, Koding este o unealta buna pentru echipe care lucreaza la distanta pe un proiect. Cel mai important va fi pentru startup-uri, fiindca vor putea lucra la proiecte fara sa-si ia sau inchirieze un server si vor castiga foarte multa flexibilitate.

Ca mediu, Koding este destul de bun si pentru simularile de Google Analytics. Astfel, ca specialist in tracking, e bine sa iei Koding in considerare.

In concluzie, daca in momentul de fata cauti o alternativa buna pentru lucrul pe reteaua locala sau propriul calculator, nu te uita prea departe.

Inapoi la categorie