Cum sa faci un prototip de site rapid

Publicat in August 05, 2015

Vrei sa faci un prototip de site fara sa scrii html sau css? Cu Webflow poti sa faci o macheta de site prin drag and drop si sa personalizezi fiecare element. Practic este un website builder care iti da acces la cod dupa ce ai terminat.

Inseamna ca un designer poate sa faca un site fara sa scrie o linie de cod, iar un programator poate sa preia acel cod si sa adauge functionalitati ulterior. Astfel, bariera de comunicare dintre designer si programator tocmai a devenit mult mai subtire. Un mare avantaj este ca platforma este complet gratuita.

Recomandam Webflow si pentru cei care vor sa invete programare, pentru ca este foarte util in crearea de template-uri cu care poti lucra ulterior. Nu recomandam sa incepi sa faci site-uri cu Webflow, insa. Nimic nu poate inlocui randarea in timp real a codului  pe care o ofera un IDE.

Webflow are cateva integrari si cu servere externe. Un exemplu ar fi sa pui un feed de Twitter in site automat. Poate fi un aliat bun si pentru un programator care vrea sa-si automatizeze munca.

Desigur, platforma nu este intentionata pentru a crea site-uri. Daca asta este ceea ce cauti, poti incerca http://wwwfactory.ro/. Este un website builder romanesc intentionat exact pentru asta.

Inapoi la categorie