Cum sa faci animatii web fara cod

Publicat in August 12, 2015

Daca esti un designer si vrei sa faci animatii web, pana in momentul acesta ai fost obligat sa inveti programare sau sa lucrezi cu un programator. Dar nu mai e cazul. Acum cu Easee, totul e mult mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa dai drag & drop la layer-urile tale din Photoshop, iar dupa aceea poti sa adaugi animatia din aplicatie. Dupa ce ai terminat, codul generat va indeplini exact functia pe care o cauti.

Desigur, nu va putea inlocui functionalitatea pe care o indeplineste JavaScript, anume posibilitatea de a controla exact in ce conditii are loc o animatie, dar iti va oferi controlul de care ai nevoie ca animatia sa opereze exact asa cum vrei tu, fara sa mai fie nevoie sa vorbesti cu un programator.

Saptamana trecuta am scris un articol si despre WebFlow. Pentru cei care nu l-au citit, acea aplicatie permite designerilor sa creeze site-uri prin drag an drop. La fel ca Easee, si WebFlow permite exportarea codului. Astfel, poti combina aceste doua aplicatii si tot ce mai ramane unui programator de facut este sa seteze evenimentele de pe site. Noi suntem entuziasmati sa vedem aceasta sinergie in actiune.

Pentru cei care sunt interesati, puteti sa va inscrieti in Beta-ul pentru Easee la acest link.

Inapoi la categorie